Vyhledávání

Kontakt

Zuzana Viznarová

www.jogapilatescentrum.cz

774 371 799

jogazuza@seznam.cz

Kurz partnerské jogy

26.08.2015 15:31

Připravili jsme pro Vás s Petrem Ševčíkem šest navazujicích lekcí partnerské jóga se základy acro yogy a thajské masáže. Lekce bude trvat 90-120 minut a začneme vzájemným naladěním na partnera a jemnou dopomocí v protahování a posilování, přejdeme k základům hravé acroyogy a každou lekci ukončíme příjemnou thajskou masáží.

Partnerská jóga kombinuje klasické jógové asány a práci s tělem partnera převzatou z thajské masáže. Právě díky spolupráci s partnerem dochází k hlubšímu protažení a posílení vašeho těla a vede k lepšímu uvědomění a prožití jógových pozic. Někdy nám spolupráce s druhým přinese lehkost do složité pozice, jinde naopak objevíme nové výzvy.

Partnerská jóga přináší možnost sdílet praktikování jógy s někým blízkým, učí důvěře v druhého, vzájemné komunikaci a sdílení, je o rovnováze mezi přijímáním a dáváním, schopnosti uvolnit se a odevzdat, o jednotě s druhým, o podpoře a respektu.

Partnerská jóga zároveň může být léčivý nástroj, který nás naučí vnímat partnera na hlubší úrovni. Je to dotyková terapie, která sbližuje a pokud se oba společně prostřednictvím jógy dostaneme do našeho středu, sladíme dech a plně se oddáme pozici, můžeme být schopni porozumět nejen sami sobě, ale s úctou, respektem a pokorou vnímat i svého partnera.